Zoek je een nieuwe uitdaging als professional,maar je weet nog niet hoe?

Training

Hieronder vind je een overzicht van al onze trainingen. Zoek je iets specifieks? Neem dan zeker even contact met mij op, ik weet zeker dat ik iets heb waarmee ik jou of het team van dienst kan zijn.

berichten-fotos-effectief-communiceren

Training: Effectief Communiceren

Tijdens deze cursus gaan we vanuit elementen vanuit de Transactionele Analyse aan de slag. Welke rol bedeel jij jezelf tijdens gesprekken?

berichten-fotos-gripoptijd

Training: Grip op (jouw) tijd

Iedereen die in een spagaat is terecht gekomen van dienstbaar zijn naar de ander ten koste van je eigen agenda/planning.

berichten-fotos-opgeruimdehoofd

Training: Van een vol naar een leeg hoofd

Tijdens deze training leer je je eigen denkpatronen in te zien, waar je naar verlangt en je leert het om te gaan met een vol hoofd in deze snelle en jachtige tijd.

berichten-fotos-lekkerinjevel

Training: Lekker in je vel

In 8 bijeenkomsten gaan we ontdekken waar je goed in bent. Wat geeft jou energie en waar loop je op leeg?

berichten-fotos-oplossing

Training: Oplossingsgericht werken ´wat kun je doen als´

Zit je met de handen in het haar omdat je moeilijk om kan gaan met boosheid, gedachten stopzetten en ben jij vaak mopperig?

berichten-fotos-hsp

Training: Ik ben hoogbegaafd

De zin ´ik ben hoogbegaafd´ komt u waarschijnlijk bekend voor! Maar wíe is de persóón achter de hoogbegaafde? Tijdens deze training gaan we hiermee aan de slag.

berichten-fotos-angst

Training: Hooggevoeligheid is geen narigheid

Ben jij hooggevoelig óf vermoedt je dat jij dit bent? Zoek je naar tools op welke manier je hiermee kan leren gaan? Dan is deze training een goede oplossing!

Coach Emmeloord

Training: Van Faalangst naar ‘Feel free!’

Tijdens deze training leer je de verschillende soorten faalangst kennen. Daarna gaan we met elkaar op zoek in hoeverre dit op jou van toepassing is.

berichten-fotos-jongerencoach-leerling

Opleiding: Jongerencoach – leerlingencoach

Als jongerencoach – leerlingencoach speel je een belangrijke rol in het keuzeproces en de verdere ontwikkeling bij jongeren. Ontwikkel je binnen een jaar tot gecertificeerd jongeren-/ leerlingencoach.

berichten-fotos-topgedrag

Topgedrag in beeld

Krijg grip op jouw werkwijze door concrete situatie in beeld te brengen, dit te analyseren en na te bespreken met Mijn Loopbaanspecialist.

berichten-fotos-beeldcoach

Beeldcoaching

Beelden 🎥
Ik zie ik zie wat ik zie….
Jij ziet wat jij ziet en wat jij ziet…
Samen zien we wat wíj zien….