Zoek je een nieuwe uitdaging als professional,maar je weet nog niet hoe?

Beeldcoaching

Beelden 🎥

Ik zie ik zie wat ik zie….
Jij ziet wat jij ziet en wat jij ziet…
Samen zien we wat wíj zien….

Kun je me volgen 😉?

Beelden zijn krachtig, vertellen een verhaal. Als gecertificeerd Beeldcoach (voorheen Video Interactie Begeleider) gebruik ik deze mooie methodiek die aanzet tot reflectie, verandering en ontwikkeling. Beeldcoaching zet ik in bij professionals in het onderwijs, kinderopvang, de zorg en in vele andere situaties. Denk hierbij ook aan het bedrijfsleven, loopbaancoaching en meer. De principes van deze methode zijn zeer breed in te zetten.

Wat is beeldcoaching?
Bij beeldcoaching worden beelden gebruikt, dit kan zowel foto als filmbeelden bevatten. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, een zeer bekende uitspraak. Aan de hand van beelden bekijken we hoe we jouw bedrijf of werkplek om kunnen zetten en analyseren op het gebied van interactie, organisatie en didactiek.

Beeldcoaching als instrument
Beeldcoaching is een instrument dat helpt bij de professionele ontwikkeling van bijvoorbeeld docenten, begeleiders en leidinggevenden. Het gaat over het opnemen, kijken, ontvangen, verzenden, gebruiken, managen en interpreteren van beelden. Via beeldcoaching kan ik jou op een snelle en persoonlijke manier praktische feedback geven.

Samen kunnen wij doelgericht aan de slag met een aantal sessies. Waarbij we beeldcoaching als krachtig instrument inzetten. Door beeldcoaching te combineren met andere vormen van coaching, creëren we een interessant pakket om situaties, samenstellingen en bedrijfven nog beter te kunnen bekijken en kwetsbare delen te herkennen en te herstellen.

Heb je interesse? Ik ga graag met je in gesprek om te bekijken wat ik voor jou kan betekenen.