Zoek je een nieuwe uitdaging als professional,maar je weet nog niet hoe?

Referenties

Deze stichtingen investeren al in werkgeluk:

Hieronder een overzicht van een aantal klant reviews:

Beste Marlijn, jij hebt mij enorm geholpen in een voor mij zwarte periode uit mijn leven. Ik had behoefte aan sturing en coaching om weer overzicht te krijgen over de chaos waar ik mij in bevond. Ik heb veel te verduren gehad, maar dankzij jouw hulp, tips, bemoedigende woorden, complimenten, je oordeelloosheid, je openheid, je eerlijkheid, je professionaliteit, je passie, je tijd (zelfs in de avonduren!!!) heb ik de rust weer gevonden waar ik zo naar op zoek was. Je hebt mij handvatten gegeven om lastige gesprekken te voeren. (wat heb ik daar veel aan gehad en wat heb ik daarin veel van jou geleerd en wat heb ik daardoor zelf ook grote stappen kunnen zetten op dat vlak) Ik ben je dankbaar voor alles wat je voor mij hebt gedaan. (ook al zul jij dit misschien relativeren en zeggen: "Het is mijn werk..." Maar we weten beide dat dit veel meer is dan alleen maar je werk ūüôā Jij was voor mij de juiste persoon op het juiste moment! Ik ben blij dat ik nu zover ben en dat ik weer zo goed in mijn vel steek. Dankjewel voor alles Marlijn, ik vind je een topper en een kei van coach! Ik had me geen fijnere en betere coach kunnen wensen. Ik zal jouw naam ook zeker doorgeven aan anderen die nadenken over een coachingstraject! (Edwin, Flevoland)

 

Jij leerde mij op welke manier ik kon 'kiezen voor mezelf' het plezier in lesgeven √©n de resultaten van de kinderen¬† positief kon be√Įnvloeden. Ik vind jou onderscheidend omdat jij in staat bent om 'het grote geheel' behapbaar en toepasbaar te maken voor mij.¬† Je stelt de juiste vragen en gaat praktisch aan de slag. Behalve loopbaancoach heb jij gerichte vakkennis op het gebied van gedrag en leren waardoor ik tijdens mijn re-integratie ook een didactisch- en gedragscoach tegenover mij had zitten. Dit was voor mij een hele goede combinatie. Ik gun nog veel Onderwijsprofessionals een coachtraject met jou als coach! (Esther, onderwijsprofessional)

 

Zowel Loopbaan- re-integratiecoach alsook Onderwijsspecialist..... deze combinatie is ontzettend fijn. Dankzij Marlijn is het mij gelukt om de balans terug te vinden tussen mijn idealen én de praktijk. Zij is dol op het onderwijsvak maar sluit haar ogen niet voor de huidige problemen in het onderwijs. Dit gaf mij een veilig gevoel  waardoor ik met mezelf aan de slag durfde te gaan. Uniek in haar werkwijze is de combinatie tussen een gecertificeerd loopbaancoach in combinatie met haar kennis op het gebied van gedrag en leren. Hierdoor had zij vaak aan één woord genoeg waardoor mijn coachingsproces heel natuurlijk voelde. Een geweldige manier van coachen waardoor ik weer met veel plezier voor de klas sta. (Marieke, docent)

 

Jij hebt voor mij het verschil gemaakt. Ik ga met nieuwe energie naar mijn werk. Terwijl ik bij aanvang dacht te moeten solliciteren, hebben de verworven inzichten ertoe geleid dat ik 'anders' in mijn werk sta: begripvoller, evenwichtiger. Door dit traject heb ik vooral mezelf goed leren kennen. Marlijn stelt vragen, vult dit aan met haar deskundigheid. Daarnaast vond ik het fijn dat zij gericht kiest welke online testen passen bij de vragen waar ik mee worstelde. Hierdoor voelde ik me echt gezien en gehoord. Daarnaast combineert zij haar inlevingsvermogen met haar analytische vermogen om mij vol vertrouwen mijn loopbaan te laten vervolgen (Marieke, ambtenaar)

 

Marlijn bedankt voor je coaching! Terwijl ik er helemaal doorheen zat wist jij bij mijn coachvraag aan te sluiten. Je luisterde, vulde aan en leerde mij om dichtbij mezelf te blijven. Ik heb eerder een loopbaantraject gevolgd maar jij maakte het verschil omdat jij het onderwijs heel goed kent. Hierdoor voelde ik me goed begrepen én wist je me op sommige momenten ook uit te dagen. Ook mocht ik meeprofiteren van de kennis die jij hebt over klassenmanagement in combinatie met mijn coachvraag. Ik hoop dat velen de weg naar jou zullen vinden! (Myrna, onderwijsprofessional)