Zoek je een nieuwe uitdaging als professional,maar je weet nog niet hoe?

Marlijn van Brussel

Wie is Mijn Loopbaanspecialist? 

Mijn naam is Marlijn van Brussel (1977). Sinds 2018 run ik mijn eigen coachingspraktijk. Daarnaast werk ik met veel plezier als intern begeleider op een SBO-school in Almere.

Door deze combinatie houd ik feeling met de praktijk en de daarmee gepaard gaande uitdagingen en worstelingen.

Coachen is mijn passie, zowel aan onderwijsprofessionals als professionals uit andere sectoren.
Mijn jarenlange (coach)ervaring vanaf 2000 in het (speciaal) onderwijs, zowel als leerkracht, ambulant- & intern begeleider en schoolleider, maakt dat ik vele facetten van het onderwijs goed ken. In combinatie met de opleidingen die ik gevolgd heb, maakt mij dit tot de Loopbaan- & Leiderschapscoach die ik wil zijn: professioneel en kundig, oprecht geïnteresseerd, passievol en vastbesloten om jou een stap verder te helpen in jouw loopbaan en jouw werk- en levensgeluk te vergroten. Vanuit de kracht van sámen.

marlijn

Mijn Loopbaanspecialist onderscheidt zich in: 

Kwaliteitsborging: Ik ben één van de 170 EMCC NOBCO Senior Practioner. Dit is een Europees (EMCC) geaccrediteerde titel die na een strenge selectie soms wordt toegekend in samenspraak met de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO).

Combinatie Loopbaan- levenscoach en Onderwijsspecialist

Vanwege de verschillende functies die ik binnen het onderwijs heb vervuld, belicht ik coachvragen vanuit deze perspectieven.

De combinatie van mijn coachpraktijk met mijn baan als Intern Begeleider in een stad waar alle onderwijselementen samenkomen: personeelstekorten, personeelsverloop, ziekteverzuim… dan is coachen op werkgeluk belangrijk om jou binnenboord te houden.

Master of Eductional Needs afgerond op het gebied van coachen van Onderwijsprofessionals aangevuld met Europees erkende opleidingen tot Loopbaan- levenscoach alsook de opleiding tot coach voor Leidinggevenden.

 

In de tijd van arbeidskrapte heb ik mij als loopbaan- en levenscoach verdiept in werkgeluk en vooral in het behóuden van de gedreven medewerkers! Met mijn coachtrajecten draag ik hieraan graag mijn steentje bij. Ik onderscheid mij door ieder traject aan te passen op de individuele coachvraag: geen online cursus maar een gedegen coachtraject.

Instellingen en bedrijven bieden bonussen aan om werknemers binnen te krijgen. Maar wat doen zij om hun medewerkers te behouden? Mijn coachtrajecten zijn hierop gebaseerd. Wat boeit jou, bindt jou en behoud jou en wat kun jij daar als medewerker zélf aan doen.

Hierdoor komt de cirkel van invloed in beeld. Vanuit die cirkel van invloed help ik de coachklanten aan tools die bij hen passen.

Dit leidt tot geluk... werkgeluk...een tevreden medewerker, team, bedrijf. Daar wil je werken en blíjven werken. Werkgeluk... vanuit de kracht van samen.

Kernwoorden die coachees mij geven: Empatisch - Realistisch - Humoristisch - Eerlijk - Confronterend - Analytisch - Kennis van zaken